27 / 11 / 2021


AUR ia atitudine față de mafia lemnului: Ne trebuie moratoriu de 10 ani pentru pădurile României

George Simion, liderul AUR, a comentat în cadrul emisiunii România9, incidentul în care a fost implicat un fost ministrul al…

De redactia , in Actualitate , at 26/01/2021

George Simion, liderul AUR, a comentat în cadrul emisiunii România9, incidentul în care a fost implicat un fost ministrul al Mediului – Doina Pană, care a fost otrăvită în timp ce era în funcție pentru măsurile care vizau mafia lemnului.

Liderul AUR susține că există în mod cert o complicitate între partidele sistemului care încurajează acest furt legal, în contextul în care un ministru al Mediului este otrăvit cu mercur, iar activiștii de mediu sunt șicanați și atacați cu pietre (cazul lui Daniel Bodnar).

„Vorbim de un furt legal din pădurile României. Interesele sunt foarte mari, e vorba de sute de milioane de euro, de miliarde de euro. Direcția Silvică din jud. Suceava aduce jumătate din bugetul Direcției Silvice la nivel național”, a precizat Simion.

————————————————————————————————————

George Simion (AUR): Cîțu minte. Nu vom avea investiții anul acesta. Partidele vor vota intenționat bugetul pe 2021 mult prea târziuProiect de lege al AUR: Deputații cer Guvernului să construiască autostrada Moldovei în termen de 3 aniReforma promisă de USR PLUS: Vor să pună mâna pe cât mai multe funcții de conducere

————————————————————————————————————

„Noi AUR nu o să ne complacem în actuala stare de fapt cu privire la pădurile României. Ne trebuie un moratoriu de 10 ani privind pădurile României: să se taie doar pentru necesarul intern, pentru lemne de foc. Nu suntem o țară africană, nu putem exporta lemn sub formă brută. Ni s-au închis fabricile de lemn și ajungem la un mare retailer de mobilă să ne cumpărăm singuri mobila produsă în altă țară”, a mai spus Simion.

Liderul AUR i-a transmis un mesaj și actualului ministru al Mediului, care amână o întrevedere cu AUR. „Domnul Tanczos Barna, nu puteți fi ocupat la nesfârșit! Trebuie să discutăm pentru că astăzi apare că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur.”

Urmăriți emisiunea aici:

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: