23 / 01 / 2022


AUR, cabinet parlamentar la Chișinău. Cine nu va avea acces la deputatul ales din R. Moldova ~ InfoPrut

Alianţa pentru Unirea Românilor va deschide la Chișinău un birou parlamentar, în cadrul căruia va activa deputatul AUR pe circumscripţia…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 11/01/2021

Alianţa pentru Unirea Românilor va deschide la Chișinău un birou parlamentar, în cadrul căruia va activa deputatul AUR pe circumscripţia Diaspora-Boris Volosatîi, a anunțat consilierul deputatului, Vlad Bileţchi.

Potrivit acestuia, urmează a fi deschise şi alte birouri parlamentare AUR pentru cetăţenii din statele europene, însă acest proces este deocamdată îngreunat din cauza restricţiilor pandemice. Totuşi, intrarea în biroul parlamentar va fi restricţionat pentru şase persoane.
„Va fi acces restricționat pentru cei şase deputați socialiști cu acte românești, complicii lui Igor Dodon, (Alla Dolinţă, Corneliu Furculiţa, Anatolie Labuneţ, Radu Mudreac, Ghenadi Mitriuc şi Adrian Lebedinschi). În privința lor se vor face toate demersurile pentru a fi retrasă cetățenia română pe motiv de trădare de patrie”, a declarat Vlad Bileţchi.
De asemenea, Boris Volosatîi a îndemnat cetățenii români să vină în audiență, acolo unde le vor fi ascultate problemele.
„Și cei care din diferite motive nu sunt deocamdată cetățeni români în acte, dar sunt români în suflet sunt bineveniți și așteptați”, a subliniat deputatul AUR.
În cadrul alegerilor parlamentare din 6 decembrie din România, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a înregistrat un scor de 9,08% la Camera Deputaţilor şi 9,17% la Senat.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: