24 / 06 / 2021


ATOSS Software închiriază 2.000 de metri pătrați de birouri în Vox Technology Park

ATOSS Software, una dintre cele mai mari companii de software active în zona de vest a României, a închiriat 2.000…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 06/04/2021

ATOSS Software, una dintre cele mai mari companii de software active în zona de vest a României, a închiriat 2.000 de metri pătrați de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timișoara.

Compania, care este parte a ATOSS Software AG cu sediul central în München, este activă pe piața locală din 2004. ATOSS își va reloca activitatea într-unul dintre cele mai moderne proiecte de birouri din România, certificat BREEAM International Outstanding In-Use, cu scor de 95%, cel mai înalt calificativ existent la nivel global, în faza de operare – obținut în mai 2020.

”Un nou sediu ATOSS, în care viitorul se petrece în prezent – unde adevărata colaborare este posibilă la cele mai ridicate standarde. Aici, exact asta am găsit: un mediu de lucru și o infrastructură moderne, extrem de atractive și unice din punct de vedere al calității în Timișoara – și care ne permit desfășurarea activității conform ’New ways of working’, adică să lucrăm împreună într-un mod transparent și foarte colaborativ”, a declarat Andreas Obereder, CEO ATOSS Software.

Compania, care își va reloca echipa în Vox Technology Park începând cu luna mai, are în vedere extinderea activității în viitor. Noile birouri au fost amenajate conform tuturor măsurilor de siguranță pentru desfășurarea activității și includ numeroase spații de discuții și întâlniri, zone de relaxare și jocuri și o zonă barista. Toți cei 170 de angajați își vor desfășura activitatea în schimburi săptămânale, la birou și la distanță, având facilitatea din partea angajatorului de a se testa Covid-19, înainte de sosirea la sediul companiei.

Prin înțelegerea încheiată cu ATOSS Software, Vox Technology Park a ajuns la peste 7.200 de metri pătrați de birouri închiriați de la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, unul dintre cele mai bune rezultate înregistrate pe segmentul de profil în ultimul an.

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: