22 / 01 / 2022


Ați sărit ca șacalii pe Colțescu. Nu a fost nimic rasist, s-a exprimat corect în limba română

Nu avem de ce să ne cerem scuze: arbitrul român nu a făcut nici o declarație rasistă, pur și simplu…

De redactia , in Magazin , at 10/12/2020

Nu avem de ce să ne cerem scuze: arbitrul român nu a făcut nici o declarație rasistă, pur și simplu a dorit să indice persoana de pe banca de rezerve care nu respecta disciplina jocului.

Cum ar fi trebuit să indice arbitrul persoana de culoare care era recalcitrantă pe banca de rezerve? Nu se folosește în România uzual expresia de: negru sau alb?

Declarația nu a fost făcută în mod voit discriminatorie, s-a folosit doar o expresie românească tradusă sau interpretată în mod greșit.

Noi ținem cu Sebastian Colțescu și considerăm că este doar o nefericită exprimare și care se poate întâmpla absolut oricui.

Iată rezultatele finale. BEC a făcut marele anunțLa alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, pentru Camera Deputaţilor, partidele au obţinut următoarele scoruri electorale: – PSD: 28,9% – PNL – 25,1% – USR PLUS – 15,3% – AUR – 9,8% – UDMR – 5,7% – PMP – 4,8% – Pro România – 4,9% Rezultatele alegerilor parlamentare pentru Senat sunt următoarele: – PSD: 29,3%
Actorul care l-a interpretat pe Darth Vader în trilogia originală Star Wars, a murit la vârsta de 85 de aniDave Prowse, actor şi fost bodybuilder cunoscut pentru interpretarea personajului Darth Vader în trilogia originală Star Wars, a murit la vârsta de 85 de ani, relatează BBC, preluat de News.ro. Prowse, originar din Bristol, Marea Britanie, a fost distribuit în acest rol pentru statura sa impozantă, dar vocea personajului a aparţinut lui James Earl Jones.
Canada aprobă de asemenea utilizarea vaccinului împotriva covidului. România iar codașăCanada urmează exemplul dat de către Marea Britanie și aprobă în regim de urgență utilizarea la scară largă a vaccinului împotriva covid. Autoritatea de reglementare a sănătății din Canada a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech Covid-19, a doua zi după ce Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a făcut-o.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: