18 / 06 / 2024


Atac suburban al lui Lucian Măruță la adresa Elenei Lasconi – Gazetarii.ro – Stiri și Analize din România. Informații de Încredere

By editor , in Actualitate , at 08/11/2023

Lucian Măruță a lansat un atac suburban la adresa Elenei Lasconi și a deciziilor luate de USR, punând sub semnul întrebării consecvența și valorile pe care se presupune că le susține partidul.

Prin acceptarea candidaturii Elenei Lasconi, care, conform lui Măruță, ar fi trebuit să își dea demisia și să se alăture unui partid cu linii de mesaj și priorități religioase, USR a făcut un pas înapoi. Criticile aduse sunt dure, acuzând partidul de oportunitate și de pierderea valorilor raționale în favoarea celor mistice sau oportuniste.

Măruță își exprimă dezamăgirea față de USR, declarând că a pierdut încrederea în partid și că nu mai este interesat de acesta, indiferent de prezența sau absența Elenei Lasconi. În încheiere, el își ia adio de la USR și salută rezistența individuală, sugerând că libertatea de conștiință este singurul lucru pentru care merită să lupte în România.

Acest atac vine într-un moment în care USR se confruntă cu scăderi în sondaje și cu critici interne și externe, punând presiune suplimentară pe liderii partidului să reevalueze deciziile lor și să se reconecteze cu baza lor de votanți.


Photo of Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu

Horia Dumitrescu este un ziarist talentat și dedicat, cu o experiență vastă în domeniul jurnalismului, el este recunoscut pentru abilitatea sa de a analiza în profunzime subiectele și de a oferi o perspectivă echilibrată și informativă.

 » Citeste mai mult

Comentarii