27 / 01 / 2022


Atac mafiot! Mașinile unui politician au fost vandalizate – BotosaniNews.ro

Atac mafiot în România. Incidentul a avut loc în comuna Livada, iar cel vizat a fost Adrian Ţolea, fost preşedinte…

De redactia , in Actualitate , at 29/11/2020

Atac mafiot în România. Incidentul a avut loc în comuna Livada, iar cel vizat a fost Adrian Ţolea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi candidat la Primărie. Bărbatul susține că auzit o bubuitură puternică, iar când a ieșit și-a găsit mașinile, parcate în fața casei, vandalizate.Atacul, dat în timpul nopții, a fost surprins de camerele de supraveghere ale unor vecini. Pe imagini se văd trei persoane care distrug mașinile politicianului.
Acum polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să dea de urma atacatorilor.
Adrian Ţolea este convins că atacul mafiot are legătură cu luptele politice care se dau la nivelul administraţiei pentru alegerea viceprimarului comunei.
„Din păcate, am constatat că azi noapte mi-au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s-a petrecut în jurul orei 1.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să-mi scrie în privat.
Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să-și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m-au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să-și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie.
Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico-administrativ la care m-am angajat.”, a declarat Adrian Ţolea, citat de aradon.ro.
Sursa: Romaniatv.net

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: