19 / 01 / 2022


Atac dur din partea lui Mugur Mihăescu la criticile lui Iulian Bulai

În cadrul emisiunii Decisiv, de la Antena 3 din data de 3 ianuarie, Mugur Mihăiescu împreună cu Iulian Bulai, deputatul…

De redactia , in Magazin , at 05/01/2021

În cadrul emisiunii Decisiv, de la Antena 3 din data de 3 ianuarie, Mugur Mihăiescu împreună cu Iulian Bulai, deputatul USR-Plus, au avut un schimb de replici în legătură cu Revelionul TVR 2021.

Deputatul Iulian Bulai în urma vizionării Revelionului TVR 2021, a declarat: „În calitate de președinte al Comisiei de Cultură care are în control parlamentar aceste instituții importante de informare în România, Televiziunea Națională și Radioul Național, susțin că pentru a construi o democrație în România avem nevoie de o informare corectă, o informare deschisa cu privire la masurile de protecție împotriva pandemiei, iar ceea ce a fost la TVR în seara de Revelion este o bășcălie tristă care subminează și își bate joc de măsurile de protecție împotriva acestei pandemii, pe bani publice. Au fost folosiți angajații TVR pe un contract care s-a făcut cu două firme private. Aceste lucruri vor fi discutate la Parlament la momentul potrivit”.

Aceste declarații l-au intrigat pe actorul Mugur Mihăescu și a urmat un schimb de replici acid din partea amândurora:

Iulian Bulai: „Ideea ca în noapte de Revelion, la cea mai vizionată emisiune a anului, se invită conspiraționiști și oameni care ignoră orice măsură de protecție pentru a ataca măsurile care limitează efectele negative ale acestei pandemii e o greșeala, in opinia mea.”

Mugur Mihăescu: „Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist?V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antena. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari! Nu pot să respect comuniștii”, a continuat actorul.

„E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceada la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mână de oameni,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: