19 / 01 / 2022


Asociația tinerească NeamUnit: DE CE NU AVEM ÎNCREDERE ÎN PARTIDUL AUR

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la alegerile parlamentare și foarte mulți prieteni și simpatizanți ai…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 04/12/2020

Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până la alegerile parlamentare și foarte mulți prieteni și simpatizanți ai Asociației Neamunit ne-au întrebat pe diverse canale, dacă susținem partidul AUR, am hotărât să explicăm clar argumentele care ne fac să nu avem deloc încredere în AUR și să NU susținem acest partid.

I. Argumente legate de partid și direcția sa politică

1. Noi, cei mai vechi din cadrul Asociației Neamunit, care există din anul 2012, de când a apărut și Acțiunea 2012, i-am cunoscut personal pe cei doi copreședinți ai AUR – George Simion și Claudiu Târziu, și ne-am intersectat cu ei în numeroase ocazii și circumstanțe în ultimii 8 ani, deci nu vorbim despre ei din auzite și din zvonuri fără fundament.

2. Adoptarea unui simulacru Plan de Țară propus de dubiosul personaj pseudo-naționalist Călin Georgescu („Hrană, apă, energie”), fiind și propunerea lor pentru postul de Prim Ministru, știută fiind apartenența dânsului la diverse „forme discrete” de organizare în afara statului român, fiind șeful Clubului de la Roma.

Dânsul poate fi lângă Dacian Cioloș un perfect partener pentru a administra România în favoarea Înaltei Porți.

3. Deși se prezintă drept un feroce partid „antisistem”, partidul AUR se pare că se bucură de aprecierea și susținerea unor personaje adânc ancorate în acesta. Într-un interviu din 28.11 din ziarul Capital, fostul jurnalist și agent acoperit dovedit al serviciilor, Rareș Bogdan, în prezent politician de frunte al PNL, declara despre AUR: „Sigur, la aceste alegeri va apărea o forță politică nouă în parlament, care va încerca să intre și la guvernare, vorbim despre partidul AUR”. Dacă ajungi să-ți garanteze acoperiții din servicii și omul de casă al Președintelui Iohannis că vei intra în parlament și posibil și la guvernare, este clar că ești „antisistem”.

4. Totodată, aprecierile arătate de diverși „lideri politici” vis a vis de Simion, fiind prezent la multe tribune și întâlniri cu lideri ai #rezist, GDS etc… (mai jos cu Nicușor Dan și anticreștina Alina Mungiu Pippidi, autoarea piesei basfemiatoare „Evangheliștii” – Nota AN) precum și nu mai puțin importantul și controversatul personaj S. Ghiță fondatorul de facto al ultimului „partid patriotic” PRU, dispărut odată cu protectorul său.

 

5. Sigla pe care și-a creat-o partidul ni se pare una la fel de dubioasă ca și direcția sa politică în plan extern,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: