15 / 08 / 2022


Așa-numitul cod galben de alertă teroristă, prelungit din nou de separatiștii de la Tiraspol

Separatiștii de la Tiraspol au prelungit din nou așa-numitul cod galben de alertă teroristă pe teritoriul regiunii transnistrene a Republicii…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 06/08/2022

Separatiștii de la Tiraspol au prelungit din nou așa-numitul cod galben de alertă teroristă pe teritoriul regiunii transnistrene a Republicii Moldova. 
Astfel, liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski ar fi semnat astăzi un așa-numit decret prin care pretinsul cod galben de alertă teroristă a fost extins pentru încă 15 zile.
Amintim că la 26 aprilie 2022, autoritățile separatiste de la Tiraspol au instituit un așa-numit cod roșu de alertă teroristă în regiunea transnistreană după ce în zonă ar fi fost înregistrate trei atacuri cu explozibil.
Ulterior, așa-zisul cod roșu de alertă teroristă a fost substituit cu un pretins cod galben, de atunci acesta fiind prelungit de mai multe ori.
Astfel, printre noile blocaje impuse de separatiști se numără obligarea înregistrării cetățenilor la deplasarea prin așa-numitele puncte de trecere ale Tiraspolului, sporirea controlului detaliat și cu mijloace tehnice speciale a mijloacelor de transport ce intră sau ies din regiunea transnistreană, inclusiv a celor aflate în gările și stațiile feroviare din stânga Nistrului și Tighina.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: