21 / 05 / 2022


Așa ceva nu ai mai văzut! Bucșă, candidatul care apare pe trei liste diferite: PNL, PSD și USR-PLUS , într-o comună din Sibiu

Caz unic în lume! Într-o comună din județul Sibiu, trei candidați la primăria comunei Altina au același nume, iar doi…

De redactia , in Actualitate , at 12/09/2020

Caz unic în lume! Într-o comună din județul Sibiu, trei candidați la primăria comunei Altina au același nume, iar doi dintre ei (PNL și PSD) împart chiar și prenumele. Aceștia sunt: din partea PSD, Ioan Bucșă, din partea PNL, Ioan Bucșă și din partea USR PLUS, Aron Bucșă.

Dan Barna, liderul USR-Plus, scrie pe pagina sa de facebook: USR PLUS e altfel! Avem dovada.E campanie electorală. Unii ne laudă și înțeleg că fără hoție ajungem departe, alții ne ceartă, spunând pe nedrept, că toți am fi la fel. Eu continui să spun că nu suntem la fel și că USR PLUS e altfel, din multe motive, iar în această după amiază am găsit în comuna Altina, jud. Sibiu, incă o dovadă clară în acest sens. Aveți în imaginea de mai jos principalii candidați la Primăria Altina:PSD: Ioan BucsăPNL: Ioan BucsăUSR PLUS: Aron BucsăDe aceea vă tot spun: USR PLUS e altfel!”

Asta doar pentru că cel care candidează din partea USR, Aron Bucșă, are alt prenume decât ceilalți doi contracandidați care împart același nume de familie, Bucșă.

Suntem curioși cine va câștiga! Va vom informa.

Sursa foto: ziare.com

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: