05 / 07 / 2022


ARTmania Evenings 2021 – Detalii şi program eveniment

Cum nimic nu poate concura cu apropierea şi cu sentimentul de conexiune umană pe care îl construieşte muzica live, în…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 09/07/2021

Cum nimic nu poate concura cu apropierea şi cu sentimentul de conexiune umană pe care îl construieşte muzica live, în weekend-ul 23 – 25 iulie 2021, fanii muzicii rock sunt invitaţi să se bucure de o atmosferă de festival, de activităţi alternative şi de energia concertelor oferite de unele dintre cele mai cunoscute trupe româneşti în cadrul „ARTmania Evenings” powered by ARTmania Festival.

  • Evenimentul va avea loc la Quantic Club, va fi adaptat condiţiilor de siguranţă şi de igienă impuse de contextul actual şi este organizat din dorinţa de a oferi susţinere artiştilor şi de a recrea, pe cât posibil în condiţiile de acum, ambianţa de festival cu care ARTmania şi-a obişnuit fanii în ultimii 15 ani.
  • Abonamentele s-au pus deja în vânzare pe artmaniafestival.ro la preţul de 150 lei/ buc. pentru toate cele trei zile de eveniment, disponibile în limita a 300 de buc.

Cei care pot participa doar la o zi de ARTmania Evenings au opţiunea de a lua bilete pe zile la preţul de 70 de lei/ buc., disponibile tot pe artmaniafestival.ro în limita a 200 de buc. per zi de eveniment.

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor întâlni cu nume binecunoscute ale scenei rock româneşti (a-z): Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine şi White Walls.

PROGRAM PE ZILE „ARTMANIA EVENINGS”:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut

ACTIVITĂŢI ALTERNATIVE ca-n vremurile bune

Pe lângă concerte, o serie de activităţi alternative vor oferi posibilitatea participanţilor de a-şi petrece timpul de dinaintea concertelor sau dintre acestea.

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: