17 / 04 / 2024


Artiști din România, spectacole la Filarmonica din Chișinău ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 02/11/2023

Artiști din România, alături de cei de la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău, vor susține mai multe spectacole în această luna la Palatul Republicii.
Astfel, vineri, 3 noiembrie, la ora 18.00, va avea loc un concert simfonic susținut de Orchestra Națională a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici, dirijor – Bogdan-Ionuț Cojocariu. Soliști: Radu Croitoru (violoncel) și Bogdan-Alexandru Costache (vioară), România.
Pe 9 noiembrie, la 18:00, Palatul Republicii va găzdui un concert simfonic al aceleiași orchestre, dirijor – Petre-Florentin Gâscă, România. Solist: Petrea Gâscă (corn), România.
Pe 15 noiembrie, ora 18:00, spectatorii sunt așteptați la un concert aniversar al interpretei Silvia Goncear cu genericul „Romanța inimii mele” cu Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu.
Pe 16 noiembrie, la 17.00, Palatul Republicii va găzdui un concert de Ziua Tineretului, cu formația Nikorason’g, iar pe 22 noiembrie, la 18.00 – un concert coral de Ziua Națională a României cu genericul „Țara din sufletul meu”, susținut de Capela Corală Academică „Doina”, director artistic și prim-dirijor Ilona Stepan. Maeștri de cor: Dorin Bîtcă, Svetlana Țurcan și Ștefan Macovei.
De asemenea, pe 24 noiembrie, la 18.00 la Palatul Republicii va avea loc un concert aniversar al muzicianului Anatol Vițlu la 70 de ani, susținut de Orchestra de Muzică Populară „Folclor”, director artistic și prim-dirijor Petre Neamțu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *