28 / 01 / 2022


Armata Israelului a ripostat militar după ce o rachetă a fost lansată

Armata Israelului a lansat un atac militar aerian asupra unor poziții deținute de Hamas, după ce o rachetă a fost…

De redactia , in Internațional , at 22/11/2020

Armata Israelului a lansat un atac militar aerian asupra unor poziții deținute de Hamas, după ce o rachetă a fost lansată spre Israel.Racheta a lovit o clădire dintr-o zonă industrială și a fost necesară intervenția armatei.Israelul acuză în continuare Hamas pentru atentatele militare chiar dacă în Palestina s-au dezvoltat și facțiuni militare cu dimensiuni reduse.Armata Israelului a ripostat militar după ce o rachetă a fost lansatăArmata Israelului a lansat un atac militar aerian asupra unor poziții deținute de Hamas, după ce o rachetă a fost lansată spre Israel. Racheta a lovit o clădire dintr-o zonă industrială și a fost necesară intervenția armatei. Israelul acuză în continuare Hamas pentru atentatele militare chiar dacă în Palestina s-au dezvoltat și facțiuni militare cu
Megaproteste la Berlin împotriva legii „naziste”BERLIN – Poliția germană a folosit miercuri tunul de apă într-un efort de a împrăștia cele câteva mii de protestatari supărați pe planurile de a împuternici guvernul cancelarului Angela Merkel să aplice restricții pentru a reduce răspândirea coronavirusului. Protestatarii din apropierea Porții Brandenburg din Berlin au aruncat sticle asupra poliției și au declanșat bombe de
Ungurii supărați că vom sărbători anual TrianonÁrpád János Potápi este un oficial din guvernul Ungariei. Acesta s-a declarat nemulțumit de faptul că România va sărbători anual Trianon. Partea bună este că ei vor fi supărați și nu noi 🙂 .
Trump a retras 2 500 de soldați din AfganistanDonald Trump a decis retragerea a 2 500 de soldați americani din Afganistan. Anunțul fusese făcut de ceva timp și ordinul urmează a se executa. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, avertizează că retragerea bruscă va afecta relativa pace din zonă. Liderul NATO atrage atenția asupra faptului că fără trupe americane vor reîncepe atacurile militare.
Milioane de doze de vaccin pregătite de Modena pentru SUA. Se așteaptă ok-ulMilioane de doze de vaccin sunt pregătite deja de Modena și urmează a fi livrate în SUA imediat ce agenția ce reglementează acest lucru va permite extinderea la scară largă a utilizării.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: