20 / 06 / 2021


Arafat: Să respectăm regulile. Cei care critică nu au baza științifică necesară să vorbească

Raed Arafat susține că persoanele care critică măsurile impuse de autorități în pandemie, „de multe ori nu au baza științitifică…

De redactia , in Actualitate , at 15/03/2021

Raed Arafat susține că persoanele care critică măsurile impuse de autorități în pandemie, „de multe ori nu au baza științitifică necesară să vorbească”. Mai mult, șeful DSU îi îndeamnă pe români să respecte restricțiile și măsurile de protecție și să se informeze doar din surse oficiale.

„Acum, să vorbim serios. Orice măsură pe care o luăm, (…) vine cineva și ne critică, de ce nu am lăsat la 23, pe urmă altcineva vine și spune că nu e nimic bine din ce-am facut. De multe ori, cei care comentează nu au baza științifică necesară să vorbească despre ce se întamplă, dar nu ne ghidăm neapărat după criticile și comentariile unora și altora, ci ne ghidăm după cum putem face să fie în interesul cetățeanului și cu impact cât mai puțin pe economie. Insist ca toată lumea să lase îndemnurile de a nu respecta recomandările”, a declarat Arafat la Antena 3.

Acesta a subliniat că până când vom fi imunizați va trebui să respectăm regulile și se ne informîm doar din surse oficiale.

„Până ce vaccinarea va avea impact, durează ceva timp. Până atunci, să respectăm regulile lăsând la o parte toate minciunile care se răspândesc. Să rămânem pe informațiile care vin din surse oficiale. Sunt grupuri care vor să destabilizeze, vor să inducă idei greșite, nu sunt interesate de binele populației, ci de alte aspecte”, a mai spus Arafat.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: