26 / 02 / 2024


Arad: Mai mulţi migranți au fost găsiţi la graniţă ascunşi într-un TIR, printre cauciucuri – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 05/01/2024

Mai multe persoane din Pakistan, Etiopia şi Afganistan au fost găsite ascunse printre cauciucuri transportate cu un TIR care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferul român fiind cercetat penal.

Şoferul are 35 de ani şi declarase că transportă cauciucuri pe ruta România-Germania.

‘În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 12 cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Pakistan, Etiopia şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, intraţi legal în România’, a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *