19 / 01 / 2022


Aprofundarea relațiilor dintre România și Republica Moldova prin efectuarea vizitelor la nivel înalt, tema de discuție la Chișinău

Aureliu Ciocoi, ministrul afacerilor externe și integrării europene de la Chișinău a avut o întrevedere cu Daniel Ioniță, ambasadorul României…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 19/12/2020

Aureliu Ciocoi, ministrul afacerilor externe și integrării europene de la Chișinău a avut o întrevedere cu Daniel Ioniță, ambasadorul României în R. Moldova.
Oficialii au discutat subiecte ce vizează cooperarea bilaterală între cele două state, inclusiv prioritățile pentru aprofundarea dialogului moldo-român prin desfășurarea vizitelor la nivel înalt.
Ministrul de externe de la Chișinău a apreciat suportul constant acordat de autoritățile române Republicii Moldova în diverse domenii, în special în contextul contracarării pandemiei COVID-19.
În context, ministrul Aureliu Ciocoi și ambasadorul Daniel Ioniță au făcut schimb de opinii privind dinamica curentă în realizarea obiectivelor din agenda bilaterală și aprofundarea cooperării sectoriale.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: