15 / 06 / 2021


Aproape 13 milioane de lei pentru SMART Start Up – Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați

Marți, 30 martie, de la ora 13.00, va avea loc la conferința online organizată de Universitatea de Vest Timișoara –…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 27/03/2021

Marți, 30 martie, de la ora 13.00, va avea loc la conferința online organizată de Universitatea de Vest Timișoara – UVT – dedicată prezentării rezultatelor proiectului „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați – SMART Start Up”, care se află în etapa de finalizare.

Activitățile sunt finanțate prin Programul Operațional Capital Uman cu un buget total de 12.903.549 lei, care a avut o durată de implementare de 36 de luni.

Proiectul a fost realizat de către Universitatea de Vest din Timișoara în parteneriat cu Interlog Com SRL, care a avut rolul de partener în cadrul proiectului, cu o vastă experiență în dezvoltarea și promovarea antreprenoriatului ca opțiune în carieră, furnizor de formare profesională autorizat în programe de inițiere „Competențe antreprenoriale”, încă din 2011, desfășurând activități de consultanță pentru afaceri și management.

În cadrul conferinței va fi prezentat un bilanț al proiectului și cazuri de succes în dezvoltarea antreprenoriatelor Start Up susținute în desfășurarea proiectului.

La conferință va participa doamna prof.univ.dr. Flavia Barna, prorector UVT responsabil cu parteneriatele instituționale și comunitatea de Alumni, Vlad Petcu, director general adjunct UVT, coordonator al proiectului, cât și reprezentanți ai partenerului de proiect, Interlog Com SRL, și ai unor structuri antreprenoriale Start Up dezvoltate prin mecanismele de susținere oferite de acest proiect.

Conferința se va desfășura în format online, pe aplicația GoogleMeet, cu link de conectare: https://meet.google.com/hjc-kvtb-bbt

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, a spus: „UVT se află  în topul celor mai avansate instituții de învățământ superior și cercetare din România, în care dezvoltarea capacităților antreprenoriale ale studenților și tinerilor este prioritară.

Universitatea noastră a fost menționată și apreciată  la nivel internațional de către OECD și și Comisia Europeană, într-un studiu internațional realizat de HEInnovate sub titlul “Supporting Entrepreneurship and Innovation in Higher Education in Romania 2019”,

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: