19 / 06 / 2021


Apocalipsa după Arafat și Cîțu

Aşteptăm cu toţii nişte lămuriri cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor şi, mai ales, aşteptăm demisiile…

De redactia , in Magazin , at 12/04/2021

Aşteptăm cu toţii nişte lămuriri cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foişor şi, mai ales, aşteptăm demisiile lui Arafat, Voiculescu şi Gheorghiţă ca o recunoaştere a propriei incompetenţe, iar dacă ei sunt incapabili să îşi recunoască incompetenţa, căci aşa cum spunea un gânditor, ca să-ţi dai seama că eşti prost, trebuie să te ducă și capul, cei care i-au numit în aceste funcţii importante în aceste vremuri ar trebui să-i arunce cât mai repede din barcă pentru a evita dezastrul iminent care ne aşteaptă.

 Adevărul este ţinut sub preş, iar genul acesta de acţiuni ne dovedeşte faptul că aceşti oameni fie nu formează o echipă, neexistând niciun fel de comunicare între ei cu privire la strategia de urmat, fie apelează la tot felul de tertipuri pentru a mai duce pentru câteva luni poporul cu zăhărelul, în contexul în care protestele pot escalada oricând pe fondul nemulţumirilor acumulate de mai bine de un an.

Pe ce anume mă bazez când afirm acest lucru? Pe faptul că domnul Cîţu, cu câteva zile înainte de episodul Foişor, ne vorbea despre relaxarea de după 1 iunie, despre cât de bine se descurcă ei în gestionarea pandemiei şi despre cât de folositoare au fost măsurile adoptate de acest guvern, astfel încât de 1 iunie vom fi cu familia la mare, la soare şi la viaţa de dinainte. La câteva zile după ce Cîţu ne promitea şi “marea” şi “sarea” (vezi promisiunile făcute celor din HoReCa), Arafat scoate noaptea în stradă bolnavii ca pe timp de război.

Aşa cum prizonierii erau mutaţi intempestiv, în cel de-al Doilea Război Mondial, pe timp de noapte, dintr-un lagăr în altul, la fel mută Arafat bolnavii. Care poate fi soarta unei persoane care a suferit o intervenţie chirurgicală când ai trimis-o acasă după o zi de la operaţie?

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: