21 / 05 / 2022


Apel umanitar: Tatăl a doi copii, diagnosticat cu Sarcom Ewing, are nevoie urgentă de ajutor – NewsAr.ro

Asociația „Salvează o inimă” a demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru ca tatăl a doi copii să…

De redactia , in Actualitate , at 11/10/2020

Asociația „Salvează o inimă” a demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru ca tatăl a doi copii să poată fi operat într-o clinică din Turcia.
Nimic pe lume nu e mai trist decât pierderea unui părinte drag sau a unui copil mult-iubit, care îți umple sufletul de bucurie. Cât de dureros trebuie să fie să afli că ai o formă gravă de cancer ce te-ar putea smulge din familia pe care o iubești atât de mult? E dincolo de orice cuvânt, de orice comparație, de orice explicație…
Printre lacrimi care nu se mai opresc, Tatiana Caracu ne imploră să îi ajutăm soțul să supraviețuiască diagnosticului cumplit și să se întoarcă la cei doi copilași minunați, de 8 și 10 ani, care îi așteaptă cu nerăbdare pe amândoi să se întoarcă acasă.
Andrei Caracu și soția lui sunt acum într-o clinică din Turcia, unde el trebuie să fie operat de urgență, altfel va muri. Intervenția costă însă 22.200 de euro, mult peste ce își poate permite acest cuplu.
Tatiana face un apel disperat la oricine o poate ajuta, cu orice sumă, să îl scoată din ghearele morții pe bărbatul ei de numai 39 de ani, diagnosticat cu Sarcom Ewing:
„Din păcate, nu se poate trata acest sarcom agresiv prin chimioterapie sau fizioterapie. Pe Andrei îl poate salva numai operația și avem foarte puțin timp la dispoziție. Vă implorăm să ne ajutați! Acasă ne așteaptă doi copilași minunați, dintre care unul este adoptat. Ambii ne așteaptă cu sufletul la guriță și ne roagă să venim repede acasă. Mă rog la toată lumea, mă pun în genunchi, vă rog să ne ajutați cu cât de puțin puteți să îi salvez viața soțului, este prea tânăr să ne părăsească”, afirmă disperată soția acestuia.
„Andrei nu este doar prea tânăr pentru a muri, ci este și tatăl a doi copilași nevinovați care au nevoie de el. Este și soțul celei care plânge continuu de teama că l-ar putea pierde. Este și el om ca și noi și merită să trăiască, să se bucure de familia lui, care îl iubește. De aceea, dacă înțelegem cu adevărat valoarea vieții și a familiei, nu vom sta cu mâinile în sân, indiferenți, ci vom oferi cât putem pentru a-l salva. Orice sumă donată în asociației (fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare) îi poate oferi șansa de a rămâne alături de familia lui, de a trăi ca un tată și ca un soț fericit. Împreună, putem salva nu doar un om, ci o familie”, precizează reprezentanții Asociației „Salvează o inimiă”.

Donații se pot face în următoarele conturi:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie – CARACU

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: