21 / 05 / 2022


APEL UMANITAR pentru o fetiță diagnosticată cu sindromul Aicardi-Goutières – NewsAr.ro

Asociația „Salvează o inimă” derulează o campanie ummanitară de strângere de fonduri pentru o fetiță de 10 ani diagnosticată cu…

De redactia , in Actualitate , at 12/09/2020

Asociația „Salvează o inimă” derulează o campanie ummanitară de strângere de fonduri pentru o fetiță de 10 ani diagnosticată cu sindromul Aicardi-Goutières.
Pentru unii copii, viața e un lung șir de operații, tratamente și medicamente. Boli cumplite fie îi țintuiesc la pat, fie îi forțează să își trăiască anii copilăriei… târându-se.
Când avea doar 8 luni, corpul Iasminei Costache a început să slăbească în putere din cauza unei afecțiuni genetice cumplite – Sindromul Aicardi-Goutières, care provoacă un handicap fizic și mintal sever.
Până acum, copila a suportat terapii, orteze și numeroase operații, dar nici una nu a fost de ajuns. Va mai trebui să îndure încă 8 operații, în Elveția, la Spitalul de Copii din Zurich.
„Costul depășește cu mult posibilitățile familiei Costache, care a cheltuit tot ce a putut pe anterioarele operații și tratamente. E vorba de 60.000 de euro, o sumă care poate fi strânsă dacă ne unim forțele și donăm fiecare cât putem. Cu lacrimi în ochi, mama fetiței privește neputincioasă la suferința ei și ne roagă din răsputeri să contribuim la ameliorarea stării în care se află Iasmina”, afirmă reprezentanții asociației.
Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare, îi poate ușura chinul fetiței de 10 ani.
Iar dacă doriți să o ajutați pe termen lung în această luptă nedreaptă, o puteți face printr-o plată recurentă. Pe durata campaniei, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră.
Donații se pot face în conturile enumerate mai jos:
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie – COSTACHE

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: