19 / 09 / 2021


APEL UMANITAR pentru o EDUCATOARE dagnosticată cu o boală gravă – NewsAr.ro

Asociația „Salvează o inimă” a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru o educatoare diagnosticată cu o boală gravă….

De redactia , in Actualitate , at 19/10/2020

Asociația „Salvează o inimă” a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru o educatoare diagnosticată cu o boală gravă.
Ludmila Drăgan, de 37 de ani, a fost pusă de viață în fața unei grele încercări. De când a aflat că are ciroză hepatică într-un stadiu avansat și complicații la inimă, Ludmila se teme să nu-i lase orfani de mamă pe cei doi fii, „sprijinul și bucuria mea” cum îi descrie.
Tratamentele pe care le-a urmat pentru a scăpa de boală nu au dat rezultat, iar singura ei șansă la viață a rămas un transplant de ficat, procedură care costă aproape 50.000 de euro, un preț enorm pentru posibilitățile unei educatoare în învățământul de stat. Nici împreună cu venitul soțului, care lucrează ca mecanic auto, nu se pot strânge atâția bani.
„Vă rog din suflet, oameni cu inimă mare, ajutați-mă să cred în viitor, să pot privi în ochii copiilor mei fără lacrimi și să îi văd crescând”, este ruga Ludmilei Drăgan.
„Ludmila are nevoie de ajutorul nostru. Orice donație făcută fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare îi poate da o nouă șansă la viață tinerei mame. Împreună putem salva o inimă și o familie”, spun reprezentanții asociației.
Donații se pot face în următoarele conturi:
Denumire entitate:  Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -DRAGAN

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: