05 / 07 / 2022


Anunț important pentru solicitanții de servicii consulare ~ InfoPrut

Ambasada României în Republica Moldova reamintește că a fost modificată procedura de eliberare a acordului șefului misiunii diplomatice/ oficiului consular….

De redactia , in Actualitate Internațional , at 13/07/2021

Ambasada României în Republica Moldova reamintește că a fost modificată procedura de eliberare a acordului șefului misiunii diplomatice/ oficiului consular. Pentru a veni în sprijinul persoanelor care solicită depunerea jurământului de credință față de România la sediul Autorității Naționale pentru Cetățenie, a fost mărit timpul de lucru cu publicul pentru acest serviciu consular.

Noua procedură pentru eliberarea acordului nu mai este condiționată de locurile alocate de către ANC pentru misiunile diplomatice și oficiile consulare.
După obținerea acordului șefului misiunii diplomatice, persoanele trebuie să se adreseze direct ANC în vederea obținerii unei programări la sesiunile organizate la sediul din București, la adresa de e-mail special creată în acest sens: [email protected]
Serviciile consulare sunt gratuite, iar Ambasada României la Chișinău descurajează apelarea la firmele de intermediere și nu favorizează sub nicio formă cererile primite pe alte căi decât prin portalul www.econsulat.ro

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: