18 / 06 / 2024


ANI: Avere nejustificată de peste 3 milioane de lei pentru primarul din Corbeanca și familia sa – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 20/11/2023

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 3.061.855 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Anton Valeriu împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice de primar al localității Corbeanca, arată ANI într-un comunicat de presă.

„Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către ANTON VALERIU împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice”, se mai arată în comunicatul citat.

În iulie, primarul comunei ilfovene Corbeanca, Anton Valeriu, a fost trimis în judecată de procurorii DNA.

Procurorii îl acuză pe primarul din Corbeanca că ar fi primit, pentru restituirea unor terenuri, mită de aproape 4 milioane de euro, cash sau în terenuri vândute ulterior de edil.

În același dosar este anchetat și omul de afaceri Robert Ilie Mihăilă, care ar fi nepot al primarului și care a fost trimis în judecată și el.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *