24 / 06 / 2021


Angajații din HoReCa s-au SĂTURAT și ies la PROTEST – NewsAr.ro

Industria HoReCa a fost printre cele mai afectate de pandemie. Nesiguranța a ajuns să fie cuvântul de ordine, restaurantele și…

De redactia , in Actualitate , at 15/02/2021

Industria HoReCa a fost printre cele mai afectate de pandemie. Nesiguranța a ajuns să fie cuvântul de ordine, restaurantele și cafenelele fiind deschise și închise în repetate rânduri, iar patronii și angajații s-au săturat de aceste măsuri.
Astfel, reprezentanții Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) anunță că vor organiza un protest pașnic, susținut de industria ospitalității, mâine, 16 februarie, la amiază.
„Industria noastră este într-un moment critic, în care nu vrem însă să ne lăsăm copleșiți de neputință. După nenumărate dialoguri cu autoritățile, în urma cărora multe promisiuni sunt în continuare amânate, ne vedem nevoiți să acționăm și altfel. Inițiem astfel un protest pașnic, marți, 16 februarie, la care ne dorim și vă încurajăm să participăm în număr cat mai mare, pentru a trage un nou semnal de alarmă. Suntem îngenunchiați!”, spun aceștia.

Protestul pașnic va avea loc între orele 12:00 – 12:30, în fața fiecărei unități, unde, în acest interval orar, va fi oprită complet activitatea, iar protestatarii vor avea pancarte cu mesaje unitare.
HORA anunță că protestul se va desfășura în liniște, cu măsuri de protecție și distanțare socială.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: