19 / 01 / 2022


Andrei Năstase, susținut de un cunoscut liberal de la București ~ InfoPrut

Europarlamentarul Rareș Bogdan, membru al PNL, și-a exprimat susținerea pentru Andrei Năstase, numindu-l „cel mai bun prieten al României din…

De redactia , in Opinii , at 08/11/2020

Europarlamentarul Rareș Bogdan, membru al PNL, și-a exprimat susținerea pentru Andrei Năstase, numindu-l „cel mai bun prieten al României din stânga Prutului”. Într-o postare în care îl laudă pe candidatul PPDA, politicianul de la București le urează mult succes fraților din Basarabia.

„Andrei Năstase este unul dintre cei mai buni prieteni ai României din afara granițelor țării. Sau din interiorul ….. lor? Cu siguranță cel mai bun prieten din stânga Prutului, din Basarabia. A fost principalul partener al PNL din Republica Moldova la Alegerile Europarlamentare. Este partenerul și prietenul nostru. Este omul care a demarat, alături de Liga Aleșilor Locali PNL un foarte serios proiect de înfrățiri ale comunităților noastre”, scrie europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.
Printre calitățile lui Năstase, Rareș Bogdan menționează seriozitatea și consecvența „față de principiile și valorile democratice.
„Este mai unionist decât mulți alții care se bat cu cărămida în piept. Este un om care tace și face. Este modest, atașat valorilor tradiționale, un om care prețuiește credința și morala creștină. (…) Sunt alături de Andrei Năstase, pentru că alături de el, am câștigat toate rundele de alegeri de anul trecut, europarlamentare și prezidențiale din 2019”, mai spune politicianul de la București.
În final, Rareș Bogdan spune că „Andrei este un om pe care te poți baza”.
„Are tot sprijinul meu pentru astăzi, ziua în care Moldova își alege calea la Alegerile Prezidențiale. Îi urez mult succes lui și Moldovei democratice. Cu Bunul Dumnezeu înainte! Mult succes Fraților!”, a conchis eurodeputatul.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: