20 / 06 / 2021


Andrei Busuioc(AUR): am promis deschiderea școlilor și am reușit

Semestrul al II-lea a început cu elevii în băncile școlilor, așa cum normal este să fie. Dar aproape un an…

De redactia , in Actualitate , at 21/02/2021 Etichete: , ,

Semestrul al II-lea a început cu elevii în băncile școlilor, așa cum normal este să fie. Dar aproape un an copiii nu au avut parte de un învățământ de calitate și acest lucru pentru că politicienii români nu au știut să gestioneze situația pandemică.

„Alianța pentru Unirea Românilor s-a bătut pentru sistemul de educație din România și am fost singurii care au cerut ca școlile să fie deschise cu elevii în bănci.

Toate partidele și guvernanți au venit să ne spună cum nu este bine și că situația pandemică nu permite.

Cu toate acestea și cu ajutorul românilor am reușit să deschidem pe bune școlile și iată că se dovedește că am avut dreptate: situația pandemică nu s-a accentuat față de perioada precedentă și riscul de infectare poate fi menținut sub control.

Școala online nu a fost școală, a fost o bătaie de joc, jumătate din copiii României nu au avut parte de o educație de calitate sau chiar deloc.

Am reușit să facem în opoziție pentru români mai mult decât au reușit să facă alții de la guvernare. AUR are soluții pentru România și avem specialiștii necesari să conducă această minunată țară” a declarat Andrei Busuioc, deputat în parlamentul României din partea Alianței pentru Unirea Românilor.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: