23 / 06 / 2021


Andrei Busuioc, senator AUR: Guvernul nu are bani de alocații, dar oferă partidelor politice zeci de milioane de euro anual

Contactat de redacția 60m.ro, senatorul AUR Andrei Busuioc declară cu privire la subvenția pe care partidele politice o privește de…

De redactia , in Opinii , at 12/02/2021

Contactat de redacția 60m.ro, senatorul AUR Andrei Busuioc declară cu privire la subvenția pe care partidele politice o privește de la bugetul de stat că „Nu se găsesc bani pentru a crește alocațiile copiilor, dar pentru a arunca bani pe geam subvenționând partidele, se găsesc”.

„Partidele primesc sume colosale de la stat. PSD-ul deschide lista, cu cea mai mare subvenție acordată de AEP. Deși nu au intrat în Parlament, PMP și PRO România au primit subvenții.

Cu toate că e pandemie, partidele politice primesc bani de la stat chiar înainte de finalul lunii. Acestea primesc în luna ianuarie peste 19 milioane de lei din bugetul de stat” mai susține senatorul AUR.

Andrei Busuioc mai afirmă că România are un prim-ministru mincinos. Acesta își argumentează acuzația făcând trimitere la declarația dnului Cîțu, conform căruia acesta se angaja ca bugetul pentru 2021 trebuie să fie gata până la data de 31 decembrie, iar pentru acest lucru, suținea Florin Cîțu, va lucra și de sărbători.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: