13 / 07 / 2024


Anca Alexandrescu, despre cazul Lasconi: Am ajuns să trăim într-o lume care întoarce copiii împotriva părinţilor – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 06/11/2023

„Preţul pentru că eşti normal în această lume care a luat-o razna complet! O lume care a ajuns să întoarcă copiii împotriva propriilor părinţi! Puţin îmi pasă de declaraţiile penibile ale Clotildei, de deciziile mizerabile ale lui Drulă! Îmi pasă însă de faptul că încet dar sigur copiii noştri sunt “educaţi” inclusiv de şcoala românească să se comporte aşa! Să fii părinte astăzi a devenit probabil cel mai dificil lucru. Nu luaţi în glumă această poveste!”, a scris, pe Facebook, jurnalista Anca Alexandrescu, cu referire la acuzaţiile pe care fiica Elenei Lasconi i le-a adus mamei sale, primar al municipiului Câmpulung Muscel, exclusă de pe listele USR de la europarlamentare după ce a mărturisit că este creştin-ortodoxă şi că a votat „Da” la referendumul pentru familie.

Oana Lasconi a revenit cu un nou mesaj pe Instagram, după ce liderul USR, Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă de pe lista pentru europarlamentare.

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus la Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost”, a scris Oana Lasconi pe rețeaua de socializare.

„Grija mea este în principal față de persoanele LGTBQ+ din ROmânia care suferă în fața ignoranței și urii”, a adăugat ea în mesajul de pe Instagram, unde se prezintă drept „o anticapitalistă din Paris”, aliată a LGTBQ+ și socialistă.

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că i-a cerut Elenei Lasconi, desemnată în fruntea listei partidului pentru alegerile europarlamentare, să se retragă din campanie, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie.

„Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii”, a adăugat Drulă.

Primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a avut duminică o reacție, tot pe Facebook, în legătură cu această controversă generată de votul său la referendumul pentru familia tradiţională. Ea se declară dispusă să se retragă de pe lista USR pentru europarlamentare, spunând că aşteaptă votul Biroului Naţional în acest sens.

„Nu mă agăț de funcții și liste”, a spus ea. Lasconi precizează că niciodată nu a avut nimic împotriva relaţiilor între persoane de acelaşi sex și spune că va continua totodată să fie „sinceră, asumată şi autentică”.

Elena Lasconi, desemnată cu doar două săptămâni în urmă cap de listă USR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, a dezvăluit într-un interviu la Prima TV că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi.

Ulterior fiica Elenei Lasconi, Oana, a reacţionat dur într-un mesaj pe Instagram la afirmațiile mamei sale,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *