21 / 09 / 2021


Analiza evenimentului de la Casa Albă în urma căruia cazurile de COVID au explodat / Ultimele noutăți în campania prezidențială din SUA | .News

Trump la un miting electoral (sursa foto: CBS News / Youtube) Dr. Anthony Fauci, expert virusolog american, a criticat Casa…

De redactia , in Actualitate , at 10/10/2020

Trump la un miting electoral (sursa foto: CBS News / Youtube)
Dr. Anthony Fauci, expert virusolog american, a criticat Casa Albă pentru că a găzduit luna trecută o adunare care a fost legată de un focar de Covid-19, scrie BBC.
Dr. Fauci, membru al grupului de lucru pentru coronavirus de la Casa Albă, a declarat că evenimentul care a rezultat în răspândirea accelerată a viruslui a fost dezvăluirea candidatului președintelui Donald Trump pentru Curtea Supremă.
Cel puțin 11 persoane care au participat la evenimentul din 26 septembrie au dat rezultate pozitive. Trump se recuperează el însuși de la Covid-19.
Ce a spus Fauci?
CBS New l-a întrebat pe doctorul Fauci ce crede despre felul lipsit de orice precauție de organizare a evenimentelor la Casa Albă.
„Datele vorbesc de la sine – am avut un eveniment de supra-răspândire în Casa Albă și a fost într-o situație în care oamenii erau înghesuiți împreună și nu purtau măști”.
Evenimentul de la Casa Albă sâmbătă din 26 septembrie, pentru desemnarea de către președinte a lui Amy Coney Barrett ca judecător al Curții Supreme, ar fi rădăcina focarului localizat.
Pe lângă președintele Trump și soția sa, Melania, printre cei care au participat și, ulterior, au fost confirmați pozitiv, s-au numărat doi senatori, secretarul de presă de la Casa Albă și fostul consilier Kellyanne Conway.
Dr. Fauci a menționat, de asemenea, că experții au recomandat purtarea măștii în ultimele șase luni și au condamnat existența unui posibil „remediu” pentru coronavirus – cuvânt pe care Trump l-a folosit cu referire la tratamentele experimentale Covid-19 pe care le-a primit în timpul spitalizării sale..
Întâlnirile mari sunt încă interzise în capitala SUA din cauza Covid-19, dar Casa Albă este scutită de măsură.
Cum se simte Donald Trump? 
Trump,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: