05 / 07 / 2022


America se trezește: O schimbare profundă se petrece în Statele Unite

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 08/07/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În societatea americană apar tot mai multe informații despre o modificare de mentalitate. Asemenea unor pâraie, ele au pornit la vale și tind să se unească și să formeze un fluviu.

Un editorial de John Green în American Thinker pe care l-am tradus pentru cititorii Active News.

Citim tot mai multe știri despre americani de rând care resping inițiativele stângiste. Luate una câte una, aceste știri sunt interesante, însă nu impresionează prea mult.

Privite în ansamblu, însă, formează ele un model? Observăm primele semne ale unei schimbări culturale la nivel național?

O știre recentă este cea despre protestul femeilor împotriva unui Spa din California care permitea „femeilor perfect normale, cu penis” să folosească zonele destinate pentru doamne.

Protestatarele s-au grăbit să sublinieze că sunt Democrate și că sprijină drepturile LGBT. Se pare însă că există o limită pentru cantitatea de tâmpenii pe care până și Democrații o pot accepta.

Egalitatea pentru persoanele care suferă de confuzie sexuală pare teoretic demnă de empatia noastră. În realitate, ea face ca bărbați dezbrăcați să se îmbăieze împreună cu fiicele noastre în vârstă de șase ani – ceea ce inspiră cu totul alte sentimente decât empatie.

„Femeile perfect normale, cu penis” care participă în competițiile sportive feminine sunt în toate știrile. Stânga ne spune că trebuie să acceptăm percepția fiecărei persoane despre realitate – chiar dacă acea persoană este confuză în privința sexului său.

Însă „femeile perfect normale, cu penis”, care participă în competițiile sportive feminine, ilustrează absurditatea direcției în care ne duce această cale.

De ce să nu mergem și mai departe și să permitem boxerilor de la categoria grea să se indentifice ca boxeri de categoria ușoară și să îi stâlcească în bătaie pe unii jumătate cât ei?

După un an de asemenea absurdități, începem să înțelegem că sunt multe percepții asupra realității, însă există o singură realitate.

Încep feministele să bage de seamă că mișcarea lor le-a făcut sclavele liberalismului și au devenit fete în casă pentru stângiști?

Dezbaterile despre Teoria Critică a Rasei (CRT),

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: