14 / 06 / 2021


Alianța Părinților, Calea Neamului, Stare de Libertate, NeamUnit, Atitudini și Bucovina Profundă – doar câteva dintre asociațiile care participă la protestul de duminică împotriva obligativității vaccinării. TU CE MAI AȘTEPȚI?

Protestul național împotriva legii vaccinării obligatorii, organizat de Alianța Părinților și alte 4 asociații, va avea loc duminică, 7 Martie,…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 07/03/2021

Protestul național împotriva legii vaccinării obligatorii, organizat de Alianța Părinților și alte 4 asociații, va avea loc duminică, 7 Martie, la București, în Parcul Izvor din fața Parlamentului, începând de la ora 15:00. Mai multe grupuri și-au declarat solidaritatea cu această manifestare prin care românii arată că se opun introducerii cu de-a sila, pe repede înainte, sub pretext pandemic, a unei legi care să facă vaccinarea obligatorie la toate categoriile de vârstă și de profesie.

Asociația „Calea Neamului” a transmis pe Facebook că se alătură demersului civic de contestare a obligativității vaccinării și va fi prezentă duminică după-amiază în Parcul Izvor din Capitală.

„Nu ne lăsăm

Pentru cei urcați la Cer din neamul nostru românesc, mergem în creierii munților, pe urmele luptelor lor. Tot pentru ei, pentru cei morți sau răniți în văi tranșee și munți baricade, mergem în Capitala țării de fiecare dată când libertatea câștigată de ei cu prețul vieții, ne este luată și călcată în picioare.

Duminică 7 martie, ora 15, în Parcul Izvor de la Parlament răspundem Prezent împotriva legii vaccinarii obligatorii care va intra curând la vot.

Protestul este organizat de Alianța Părinților și Neamunit, fiind susținut cu toate forțele de Starea de Libertate, Calea Neamului, Legitimă Apărare, precum și de mii de oameni de pe întreg cuprinsul țării care au certitudinea că lupta pentru libertatea noastră nu este in zadar.

Doamne ajută, ne vedem din nou cu toții, la București”, a scris Mihai Târnoveanu, președinte al Asociației „Calea Neamului”, pe Facebook. Pentru că nu convine „corectitudinii politice” neomarxiste, postarea a fost cenzurată. ActiveNews a recuperat-o pentru a o oferi cititorilor săi fideli.

Pompiliu Diplan, unul dintre organizatorii de seamă ai protestelor împotriva abuzurilor de pe toată durata pandemiei – inclusiv împotriva legii carantinării obligatorii, o altă abominație nășită de Parlament cu susținerea TUTUROR partidelor politice -, a scris pe Facebook că participă duminică la protestul împotriva obligativității vaccinării. El a ținut să sublinieze că „protestul de duminică 7 se tine! Nu a fost anulat. (E aprobat bine-mersi!)”. 

Iulian Capsali se alătură, la rândul său, protestului anti-vaccinare obligatorie: „Azi ne-am pomenit morții, mâine ieșim în stradă pentru vii. Ora 15, Palatul Parlamentului”, a scris el, sâmbătă, pe Facebook.

Și NeamUnit, una dintre asociațiile co-organizatoare ale protestului, și-a anunțat membrii să vină duminică în Parcul Izvor,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: