18 / 06 / 2021


Alexandru Săraru: Habemus bugetum?!? – CRITICII.RO

Aflam marea veste că Guvernul a adoptat bugetul pentru anul 2021, urmând ca documentul să ajungă în Palament. Ar fi…

De redactia , in Opinii , at 14/03/2021

Aflam marea veste că Guvernul a adoptat bugetul pentru anul 2021, urmând ca documentul să ajungă în Palament. Ar fi de râs daca nu ar fi de plâns. De ce? Pentru că acesta nu este buget, este doar un calcul aritmetic de clasa a 4-a , că să fie. „Specialiștii” economiști stau ascunși ca șobolanii pentru a nu trebui să dea explicații în fața unor întrebări pertinente și necesare.
Vă prezint doar numele celor care se ocupă de redresarea economică și de împărțirea banilor și cu asta cred că am spus tot: Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu, Dan Barna sau Raluca Turcan. Din birourile lor luxoase amenajate tot pe banii noștri, Florinel și compania mint de îngheață apele. Nu ați văzut zilele trecute cum toate bălțile de pe stradă erau înghețate? De la ei se trage. Programul de Redresare și Reziliență Economică prin care România ar urma să obțină primele 30 de miliarde de euro dintr-un program multinanual post-pandemie este doar praf în ochii cetățenilor. Nici măcar ei între ei nu s-au înțeles ce minciuni să spună.
Adresez o întrebare publică acestor personaje: Cum explicați finanțările de sute de milioane de euro făcute de stat către CFR MARFĂ, TAROM, HIDROELECTRICA, firme căpușate de clasa politică mafiotă care le ține în datorii și le jefuiește anual bugetul prin utilizarea companiilor intermediare? Procedura este una simplă, dar ingenioasă: companiile acestea care reprezintă avuția națională produc, oferă servicii, oamenii lucrează, dar când vine vorba de încasări, acestea se fac prin firme intermediare, iar conturile acestor companii de stat rămân goale neputându-se face investiții pentru modernizare și inovare și astfel nu pot ține pasul cu companiile din statele occidentale.
Revenind la bugetul pentru anul în curs, este incredibil cum cele mai importante domenii sunt lăsate la coadă. Mă refer la educație și la sănătate.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: