24 / 06 / 2021


Alexandru Săraru: DNA înseamnă „Degeaba Ne Agităm?”

Ce blesteme s-au abătut asupra bietei noastre țărișoare de trebuie să suportăm asemenea personaje ca Voiculescu, zis Muc cel Mic…

De redactia , in Opinii , at 09/03/2021

Ce blesteme s-au abătut asupra bietei noastre țărișoare de trebuie să suportăm asemenea personaje ca Voiculescu, zis Muc cel Mic sau Dominic Fritz, supranumit Șpriț de vară? Sau nu sunt blesteme, ci doar efectele delăsării și nepăsării noastre. Nu am avea asemenea specimene dacă nu am permite noi să le avem.

Cum adică Voiculescu să fie Muc cel Mic? Cu siguranță nu este mic la trup, nefiind o persoană scundă, însă este mic din punct de vedere al valorii și al caracterului. În orice țară civilizată , un astfel de personaj aflat într-o asemenea funcție publică, și-ar fi dat demisia de onoare. Nu și Muc cel Mic al nostru care consideră că nu are nicio vină pentru nimic din ce se întâmplă în domeniul sănătății din România. Spitalele ard, funcționează fară autorizație ISU, modernizări nu se fac, nu mai vorbesc despre construirea de spitale noi. S-ar putea face un film SF foarte reușit dacă ar avea ca subiect construirea de noi unități medicale în România.

Ce mai contează că Muc cel Mic nu poate demonstra că are diplomă de licență? Ce mai contează că a mințit cu o nerușinare fară limite? Contează că lipiciul aflat pe scaunul lui de ministru este mai eficient decât Poxipol-ul.

Nu ar trebui ca toată această nebunie să facă obiectul unei investigații a corpului de control al ministerului, primului ministru și al DNA? Sau DNA înseamnă Degeaba Ne Agităm?

Domnule Muc cel Mic, mă scuzați, domnule VV, compatrioții dumneavoastră nu sunt proști. Political.ro a realizat un sondaj din care reiese că 93% dintre români spun că Vlad Voiculescu trebuie să plece acasă. Dumneavoastră nu catadicsiți. Vă întreb public încă o dată: interesele cui le serviți? A, încă o întrebare, la fel de publică: doriți privatizarea sistemului de sănătate?

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: