23 / 06 / 2021


Alexandru Săraru – despre alegerea primarilor în două tururi: „Această propunere nu ar fi trebuit să lipsească de pe masa politicienilor”

Analistul politic Alexandru Săraru a venit la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 5 Aprilie pentru a discuta despre…

De redactia , in Magazin , at 06/04/2021

Analistul politic Alexandru Săraru a venit la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 5 Aprilie pentru a discuta despre măsurile de restricții, inițiativa partidului AUR privind alegerea primarilor în două tururi și banii primiți lunar de partidele politice sub formă de subvenție.

„Inițiativa propusă de partidul AUR privind alegerea primarilor în două tururi este o propunere logică, dar și morală și nu o spun eu, există studii în această privință. Un caz de la Constanța susține această propunere pentru că primarul a fost ales de 3 ori la rând, chiar și cu probleme penale și fără niciun plan dezvoltat în interesul orașului în toți acești ani. Sunt anumite sondaje de opinie distorsionate, facute de cei care sunt la putere în momentul respectiv, pentru a nu respecta exact realitatea. Dacă vreau să votez cu un om, iar acel om apare în sondaje fără nici-o șansă de câștig, părerea mea este clar influențată de acel sondaj.” afirmă domnul Alexandru Săraru.

Analistul politic vorbește despre măsurile autorităților privind pandemia. „Sunt total de acord cu anumite restrictii indicate pentru această pandemie, însă, restricția legată de închiderea magazinelor de la ora 18:00 este o tâmpenie, deoarece crește aglomerația și automat crește și rata de infectare. Sunt persoane care nu au cum să își facă cumpărăturile în timpul zilei din cauza locului de muncă. Acești oameni au foarte puține soluții de a cumpăra într-un mod civilizat. Autoritățile nu au lucrat suficient la aceste restricții și consider că se puteau implementa multe alte soluții mult mai rafinate. Limitarea numărului de cetățeni în magazine era o solutie foarte bună și nu să închizi abuziv magazinele după o anumită oră.”

Întrebat despre banii pe care partidele politice îi primesc lunar ca subvenție de la stat, domnul Alexandru Săraru răspunde: „Aceste partide nu ar fi trebuit finanțate de statul român și din banii poporului,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: