18 / 06 / 2021


Alexandru Săraru: „15 Martie este zi de doliu pentru România, și nu de sărbătoare”

Analistul politic Alexandru Săraru, la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 15 Martie a declarat cu privire la proiectul…

De redactia , in Magazin , at 16/03/2021

Analistul politic Alexandru Săraru, la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 15 Martie a declarat cu privire la proiectul reîntregirii că nu este asumat de toți politicienii țării, iar cei care ne guvernează nu au această prioritate a Unirii cu Basarabia.

„AUR este singurul partid care are chiar în denumirea sa acest lucru: Alianța pentru Unirea Românilor„, celelalte partide sunt de conjuctură.” susține analistul politic Alexandru Săraru

Întrebat dacă această dorință le aparține doar oamenilor de rând, domnul Alexandru Săraru susține: „Nu cred că această dorință a unirii se află doar la oamenii de rând, eu cred că se află și în sufletul celor care sunt din diferite partide, este vorba de multe alte interese, această noțiune de reîntregire trebuie să facă parte din agenda oricărui partid, trebuie să facă parte din proiectul de țară a partidelor la guvernare, interesul personal și de grup al acestor politicieni este mai mare decât această unire. Politicienii trebuie să înțeleagă faptul că Basarabia este Romania, iar clasa politică are obligația de a susține idealul acestei uniri. Avem nevoie de un efort foarte mare politic și diplomatic pentru această recunoaștere.

„În legătură cu interdicția lui George Simion de a nu intra în Republica Moldova până în anul 2023 chiar dacă este demnitar al statului român și are pașaport diplomatic este o decizie politică. Această interdicție a fost facută fără niciun fel de probe video sau audio.” declară domnul Alexandru Săraru.

Întrebat care dintre partidele de la guvernare USR, UDMR, PNL, au această dorință a unirii României cu Basarabia, analistul politic Alexandru Săraru susține: „UDMR nici macăr nu este partid, este o asociație care se află în parlament. Pentru acel procent de 5% care înclină balanța într-o anumită guvernare sau alta, politicienii români sunt dispuși să își vândă și părinții și frații.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: