13 / 07 / 2024


Alexandra și Georgiana, conduse pe ultimul drum împreună – minorele ceruseră să fie înmormântate împreună

By redactia , in Internațional , at 16/12/2023

Cele două adolescente care s-au sinucis sâmbătă, la Lupeni, au fost înmormântate astăzi şi conduse pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi.

Fetele de 15 ani erau au fost colege până la terminarea gimnaziului.
Fetele au fost găsite fără viaţă, cu faţa spre cer, semn că ele s-ar fi putut arunca, împreună, cu spatele spre pământ. Pe clădirea de pe care s-au aruncat au fost găsite telefoanele lor, gecile şi un pachet de ţigări.

Cele două adolescente de 15 ani din judeţul Hunedoara care sâmbătă s-au sinucis, aruncându-se de pe o clădire dintr-o fostă fabrică, au fost înmormântate astăzi. Colegii şi prietenii fetelor au venit îmbrăcaţi în haine albe, imprimante cu chipul celor două fete.

Mister în jurul motivului morţii celor două fete
Una dintre ele era elevă în clasa a noua la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Vulcan şi cealaltă era elevă la Liceul Tehnologic „Retezat” Uricani.
Cu o seară înainte, una dintre ele a sunat la poliţie să reclame un scandal monstru în familie, spun surse din anchetă. Cearta ar fi pornit tocmai de la comportamentul adolescentei: părinţii îi reproşau că lipseşte mereu de acasă şi că a deprins obiceiuri periculoase din cauza anturajului.
Filmul tragediei din Lupeni
Reamintim că Alexandra şi Georgiana, două fete de 15 ani, din Uricani, şi-au curmat viaţa împreună. Tragedia a şocat întreaga comunitate şi a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Într-un ultim mesaj, adolescentele s-au plâns că au fost victime ale bullyingului. Ancheta va stabili şi dacă au consumat substanţe interzise înainte să se urce pe acoperişul unei fabrici dezafectate. Psihologii îi îndeamnă pe părinţi să fie atenţi la schimbările de comportament ale copiilor şi să îi asculte.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *