23 / 06 / 2021


Alege calitatea unei cămăși produse în România!

Condra produce cămăși încă din anul 1992 și își actualizează constant tiparele, modelele și echipamentele tehnologice la noile cerințe din…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 25/03/2021

Condra produce cămăși încă din anul 1992 și își actualizează constant tiparele, modelele și echipamentele tehnologice la noile cerințe din piață. Un lucru, în schimb, a rămas la fel: standardele înalte de calitate, păstrate cu rigurozitate de-a lungul anilor. 

Disponibile într-o mare varietate de culori și modele, țesăturile sunt alese cu grijă, în funcție de criterii care au la bază recunoașterea valorii durabilității, ca reflecție a sustenabilității, dar și modul de întreținere al produsului final. 

Astfel, Condra produce cămăși din țesături preponderent naturale (bumbac, in, cânepă, mătase sau lână), plăcute la atingere, moi, pufoase și extrem de confortabile, rezultând o piesă vestimentară plăcută, care se păstrează în timp și protejează pielea. Iar procentul mic de fibre sintetice folosite în compoziția țesăturii oferă cămășilor proprietatea de a fi ușor de călcat și greu de șifonat. 

camasi barbatesti

Condra pune la dispoziție cămăși cu mânecă scurtă sau lungă, office, casual sau de ceremonie, simple sau cu modele inedite, sport sau elegante – toate folosind materiale de top, care să asigure calitatea și durabilitatea produselor. În plus, toate colecțiile se produc în ediții limitate, iar prețul este unul accesibil, ce reflectă efortul companiei de a îndeplini o varietate de standarde. 

Calitatea produselor este dovedită, totodată, și de colaborarea companiei cu branduri de renume din întreaga lume, care își croiesc cămășile în România, la Condra. 

Așadar, poți alege chiar acum să susții un brand 100% românesc, ce oferă un raport calitate-preț foarte bun și o varietate de cămăși care acoperă toate stilurile și nevoile. 

Mai multe detalii poți afla pe site: https://condra.ro/ dar și pe Facebook: www.facebook.com/camasicondra/ sau Instagram: www.instagram.com/camasi.condra/.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: