27 / 01 / 2022


Ala Nemerenco: Suntem la faza de inițiere a asigurării în regim de urgență a R. Moldova cu vaccin anti-COVID ~ InfoPrut

Ala Nemerenco, consilier al președintelui R. Moldova în domeniul sănătății, a anunțat pe pagina sa de Facebook cine vor fi…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 29/12/2020

Ala Nemerenco, consilier al președintelui R. Moldova în domeniul sănătății, a anunțat pe pagina sa de Facebook cine vor fi primii vaccinați împotriva coronavirus din Republica Moldova.

„În contextul situației grave pandemice suntem la faza de inițiere a asigurării în regim de urgență a Republicii Moldova cu vaccin anti-COVID. Primii vor fi vaccinați lucrătorii sistemului de sănătate din prima linie, iar după, și alte categorii de risc”, a scris Ana Nemerenco pe Facebook.
Vaccinurile împotriva COVID – 19 nu pot ajunge în Republica Moldova mai devreme de luna mai, deoarece se află printre ultimele state pe lista de așteptare dintre cele 92 de state din alianța globală pentru vaccinuri, potrivit Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.
Amintim că, în urmă cu o lună, Viorel Badea, președintele PNL Diaspora, a declarat că România va dona Republicii Moldova o parte dintre vaccinurile anti-coronavirus pe care le va primi de la Uniunea Europeană.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: