05 / 07 / 2022


Al doilea deces după vaccinarea anti-Covid din România: O femeie de 73 de ani din Bacău a murit la câteva ore după ce i s-a administrat serul. Autoritățile și lobbyștii neagă legătura dintre vaccin și deces

O femeie în vârstă de 73 de ani din Bacău a murit în ziua în care a fost vaccinată anti-Covid….

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 23/01/2021

O femeie în vârstă de 73 de ani din Bacău a murit în ziua în care a fost vaccinată anti-Covid. Acesta este al doilea caz de deces survenit după administrarea vaccinului COVID din România, după cel al asistentului de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, mușamalizat de autorități. Ei bine, și în cazul pensionarei de la Bacău, CNCAV susține că decesul nu ar avea legătură cu vaccinarea. Mai mult, managera Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, care face reclamă pro-vaccinare în mass-media națională, a sărit să declare că nu crede că există vreo legătură între deces și vaccinul anti-Covid. Cum ar putea ști?

„Astăzi, în jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecțiuni cronice”, au transmis autoritățile, citate de Fanatik.ro

„Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală (15-30 de minute! – n.red.), persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Informațiile primite până la acest moment sugerează o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentul coincident este definit ca „evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia.

La acest moment, cazul se află în observația DSP Bacău care va prezenta concluziile analizei”, au transmis reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV).

Poziția autorităților este apărată și de dr. Beatrice Mahler, directoare a Institutului Marius Nasta, care nu crede că decesul femeii din Bacău ar avea legătură directă cu vaccinarea. 

„Nu, pentru că vaccinul care intră în mușchi șî rămâne în zona în care este administrat abia este preluat de celule pentru a fi citită informația și procesată pentru a fi material de studiu pentru organism. Timpul este mult prea scurt, nici măcar nu este procesată întreaga informație pe care o transmite vaccinul.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: