15 / 08 / 2022


AICI poți COMPLETA DE PE TELEFON declarația pe propria răspundere și adeverința de la angajator – NewsAr.ro

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că platforma https://formular.sts.ro pemite completarea, inclusiv de pe telefon, a câmpurilor predefinite ale…

De redactia , in Actualitate , at 09/11/2020

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat că platforma https://formular.sts.ro pemite completarea, inclusiv de pe telefon, a câmpurilor predefinite ale declarației pe propria răspundere și a adeverinței de la angajator.
După completare, formularele pot fi stocate pe dispozitive electronice și prezentate pentru control autorităților abilitate, cu condiția ca pe acestea să existe semnătura olografă a persoanei care folosește declarația, respectiv a reprezentantului legal al angajatorului și data la care a fost redactat documentul, potrivit unui comunicat de presă al STS.
De remarcat, că datele completate de cetățeni pe platforma electronică nu sunt prelucrate de către Serviciul de Telecomunicații Speciale, acestea fiind stocate numai pe dispozitivele electronice ale utilizatorilor.
Formularele declarației pe propria răspundere și adeverința de la angajator pot fi completate și descărcate și de pe site-ul stirioficiale.ro:
– https://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere.pdf
– https://stirioficiale.ro/storage/0611_Adeverinta%20pentru%20angajatori.pdf 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: