21 / 10 / 2021


Aeroportul Mihail KOGĂLNICEANU bagă ȘASE MILIOANE de LEI ca să-și schimbe fața

Aeroportul Internațional ,,Mihail Kogălniceanu” continuă șirul de achiziții în vederea îmbunătățirii calității desfășurării activităților de aviație. Astfel, la data de…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 28/02/2021

Aeroportul Internațional ,,Mihail Kogălniceanu” continuă șirul de achiziții în vederea îmbunătățirii calității desfășurării activităților de aviație. Astfel, la data de 25 februarie, a fost lansată o nouă achiziție cu privire la furnizarea mai multor echipamente aeroportuare.

Achizițiile Aeroportului Internațional ,,Mihail Kogălniceanu” par să nu se termine. De curând aceștia au lansat o nouă achiziție pentru achiziționarea mai multor echipamente aeroportuare. Se dorește furnizarea unui autobuz de pasageri, bandă pentru bagaje, cântar furci autostivuitor, cargo loader, stivuitor electric, dar și un stivuitor convențional, inclusiv punerea acestuia în funcțiune, pregătirea personalului beneficiar, precum și mentenanța și reparațiile în perioada de garanție a produselor. Valoarea totală a achiziției depășește cu mult suma de 6 milioane de lei.

Obiectivul achiziției

Obiectivul general al achiziției îl constituie asigurarea unui nivel ridicat al siguranței pe timpul desfășurării activităților de aviație civilă pe aeroport.

Condiții de participare la achiziție

Ofertanții (ofertant unic/asociați/subcontractanți propuși/terți susținători) nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. 177, art. 178 și art. 180 din Legea nr. 99/2016, privind achizițiile publice sectoriale.

În etapa de ofertare se va completa DUAE de către toți operatorii economici participanți la procedură: ofertanți/ofertanți asociați/subcontractanți propuși/terț susținători.

Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea formularului DUAE trebuie prezentate, la solicitarea autorității contractante, numai de ofertantul clasat pe primul loc la finalizarea evaluării ofertelor.

Persoanele cu funcții de decizie

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante sunt directorul general -Artagea Bogdan Ionut, director economic – Acatrinei Horia Mihail, director tehnic – Zamani Gheorghe, director dezvoltare – Moldoveanu Anca, director operațional – Suta Nicușor, director resurse umane și juridic – Sârgu Irina-Petronela, responsabil control financiar preventiv – Sinorchian Simona-Liliana. Pe lângă aceștia se află și membrii AGA, Marin Eugen – membru AGA reprezentant MT,

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: