20 / 09 / 2021


Adrian Costea (AUR): Propaganda LBGT nu va ajunge în școlile din România

Senatorul AUR Adrian Costea a declarat că propaganda LBGT nu va ajunge în școlile din România. Parlamentarul a precizat că,…

De redactia , in Flux de Știri , at 28/07/2021 Etichete: , , ,

Senatorul AUR Adrian Costea a declarat că propaganda LBGT nu va ajunge în școlile din România. Parlamentarul a precizat că, în acest sens, AUR va iniția un proiect de lege cu scopul de a proteja copiii de această ideologie, sprijinind totodată familia și valorile creștine.

Senatorul a precizat că această decizie este sprijinită de membrii și simpatizanții formațiunii politice, după cum au arătat consultările interne și externe.

„Propaganda LBGT nu va ajunge în școlile din România. Noi, parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor, vom iniția un demers care să pună capăt acestui pericol. Copiii românilor vor fi feriți de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor atât în grădinițe, școli, cât și în mass-media. Practic, inițiativa noastră prevede că este interzisă reprezentarea sau promovarea homosexualității și a schimbării de sex în rândul minorilor”, a declarat senatorul Adrian Costea pentru redacția noastră.

Comentarii


%d blogeri au apreciat: