15 / 08 / 2022


Adrian Axinia(AUR Prahova): nu domnule Iohanis, tu, Băsescu, Arafat și sistemul sunteți vinovați

Adrian Axinia critică modul în care sistemul de sănatate din România a fost gestionat în ultimii 30 de ani și…

De redactia , in Actualitate , at 15/11/2020

Adrian Axinia critică modul în care sistemul de sănatate din România a fost gestionat în ultimii 30 de ani și arată cu mâna spre vinovați:

„Nu domnule Iohanis, nu suntem toți de vină, așa cum susțineți, tu ești de vină, Băsescu, Ponta și Arafat sunt de vină, voi cei care v-ați bătut jos de țară în acești 30 de ani.

Au murit oameni la Colectiv și partidele sistemului s-au urcat pe acei morți. Astăzi nu se moare de covid, în România se moare de la prostie și de la trădare.

Voi sunteți cei care ne omoară cu zile prin incendiere în spitale unde ar trebui să ne tratăm. Mergem acolo pe picioarele noastre și voi ne îngenunchiați prin numiri politice.

Incompetenții în frunte cu Arafat au distrus sănătatea românească. Același om conducea ministerul sănătății și cel de interne și la Colectiv. Sub el s-a colapsat sănătatea românească, ne-au plecat medicii.

Arafat nu este un erou, Arafat este un criminal.

Pleacă Arafat, pleacă Orban, pleacă Iohanis, pleacă Ponta, pleacă Ciolacule… Plecați toți până nu vă alungă poporul cu pietre” declară Adrian Axinia pentru redacția 60m.ro .

Vă aducem aminte că sâmbăta seara a avut loc un incediu în secția ATI din Piatra Neamț. Zece persoane au murit, alte șapte sunt în stare gravă, două saloane au ars complet.

Iohanis și Arafat dau vina pe români, au spus că noi toți suntem de vină.

Dan Tănasă(AUR): Să stați acasă nu este o soluție. Pe 6 decembrie mergeți la vot, alegeți AURDan Tănasă, candidat AUR, a explicat într-un scurt video de ce alegerea de a sta acasă în loc să mergem la vot nu este o soluție. Până acum nu am avut o alternativă la partidele existente,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: