22 / 09 / 2021


Acuze grave de hoție la Sectorul 1. Dacă Clotilde Armand este așa de sigură pe victorie de ce i-ar fi frică de renumărarea voturilor, împreună cu Poliția chemată de ea? USR și HOTNEWS manipulează prin FAKE NEWS pentru a pune presiune pe BEC

La unison cu USR, trompeta Hotnews a declamat în miez de noapte (din nou) victoria Clotildei Armand la Sectorul 1,…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 30/09/2020

La unison cu USR, trompeta Hotnews a declamat în miez de noapte (din nou) victoria Clotildei Armand la Sectorul 1, victorie contestată de candidatul PSD Dan Tudorache, care a cerut ferm renumărarea voturilor.

Chiar președintele Biroului Electoral al Sectorului 1, procurorul Nicolae
Sprîncu, a făcut o adresă către Biroul Electoral Central, în care
semnalează posibile nereguli în privința numărării voturilor de la
alegerile de duminică. Dar Clotilde Armand susține vehement că nu e nevoie de renumărare. De ce nu? Mai mult, tot ea strigă demagogic „fără hoție la Primărie”, cheamă Poliția, face circ. Nu mai simplu ar fi să facă o clacă, dacă tot poartă ie, să vină și Julien și să se pună pe renumărat voturile? Să o facă în doi, eventual în trei, și cu Nicușor, ca să fie sigură că nu e furată!

Înainte de vreo decizie a BEC, USR anunță noaptea – ca hoții? – din nou victoria, la ora 00.00, pentru a fi susținută mediatic într-un evident tandem de Hotnews, care trâmbițează manipulatoriu același lucru afirmând de fapt, strecurat printre rânduri într-o falsă știre, că Clotilde Armand „a câștigat matematic” cu 1000 de voturi mai mult decât Dan Tudorache.

Titlul pare veritabil – „ULTIMA ORĂ Clotilde Armand câștigă Primăria Sectorului 1. Aproape 1.000 de voturi în fața actualului primar de la PSD, Dan Tudorache”. Nu lasă loc de nici o îndoială. Însă diferența dintre „matematic” și fizic este ca cea din bancul cu Bulă și femeile din casa lui. Teoretic avem 1000 de voturi dar practic avem altceva în casa USR. Pentru că exact acest lucru l-a contestat Tudorache – calculul matematic, solicitând, firesc, renumărarea voturilor.

 

Reacția USR și a companiei de zgomote survine după ce fostul premier, Sorin Grindeanu, a demonstrat pe pagina sa de Facebook exact cum stă treaba cu matematica.

„Iată cum se fură voturile! Cu pixul, la vedere, fără nicio jenă! Sute de voturi mutate de la un partid la altul.

În
2020, în secția de votare nr. 156 din Sectorul 1 al Capitalei, Partidul
România Mare a ”obținut” 144 de voturi, iar Dan Tudorache doar 11.

După ce Biroul Electoral de Sector a dispus renumărarea voturilor de la
această secție s-a constatat că Partidul România Mare avea de fapt
doar….

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: