05 / 07 / 2022


Acuzații grave la un spital din Romania. Asistentele și medicii miros a alcool și tutun

O fostă pacientă de la spitalul Spitalul Județean de Urgențe Dr. Fogolyán Kristóf Kórház din Sfântu Gheorghe, Covasna, a făcut…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 14/07/2021

O fostă pacientă de la spitalul Spitalul Județean de Urgențe Dr. Fogolyán Kristóf Kórház din Sfântu Gheorghe, Covasna, a făcut dezvăluiri șocante despre ceea ce se întâmplă în cadrul spitalului, acuzând medicii și asistentele că dau petrreceri, beau alcool și vin cu hainele mirosind a tutun. Mai mult, femeia spune că se precep taxe pentru orice, inclusiv pentru a-ți vedea bebelușul. 

Foarte puține persoane nu duhnesc a alcool, ceea ce mie mi se pare foarte grav. Şi capac mi-a pus când mi-au adus copilaşul cu hainele îmbâcsite de tutun şi-atunci mi-a spus o mamică că ele fumează fix lângă saloanele copiilor și intră fumul de ţigară. (…) Este o practică la ordinea zilei, punem masa şi servim ceva înainte. Miroseau foarte tare a alcool, şi nu numai asistentele, ci si medicii. Ești avertizat inainte, se discută în oraș că trebuie să dai 200 de lei la medic de câte ori vine la tine, la asistente 20-30 de lei și dacă vrei să-ți încălzească laptele. Te lăsau să zaci în pat, nu veneau să-ți ia plosca, daca nu le băgai bani în buzunar. Foarte urât se purtau, toți care suntem români avem probleme foarte mari când ajungem acolo”, acuză femeia.

Citește și: 

Aceasta povestește că după ce a publicat pe Facebook postarea cu acuzațiile adresate spitalului, ar fi fost amenințată: ”Înainte de externare, am postat si pe pagina mea de Facebook dezamăgirea. Nu am dat numele nimănui.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: