23 / 09 / 2021


Acuzații grave! Copil mort la două zile după naştere, după ce medicul a refuzat să-i facă cezariană mamei de teama COVID – BotosaniNews.ro

Acuzații grave făcute de familia unei gravide la adresa unui medic de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Oamenii…

De redactia , in Actualitate , at 17/08/2020

Acuzații grave făcute de familia unei gravide la adresa unui medic de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Oamenii susțin că doctorul a refuzat să o opereze pe femeie, deși starea sa era gravă, de teama COVID. Din acest motiv, copilul a murit două zile mai târziu.
Familia spune că femeia de 42 de ani, din comuna Mogoș, care se afla la prima sa sarcină, a fost ţinută în izolare până la finalizarea testului COVID. Mămica s-a chinuit o noapte întreagă, fără să se intervină. În dimineaţa zilei de vineri, aceasta a fost operată, la intervenţia unui alt coleg medic, cel din urmă spunând că există pericolul ca şi mama să îşi piardă viaţa.
După naştere, copilul a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la Oradea, unde a decedat pe parcursul zilei de duminică. Oamenii sunt deciși să-și facă dreptate în instanță.
Sursa:b1.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: