16 / 01 / 2022


Activități pentru copii de Ziua Națională a României la Ismail ~ InfoPrut

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Centrul de Informare al României la Ismail invită copiii să participe la ateliere de…

De redactia , in Magazin , at 01/12/2021

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, Centrul de Informare al României la Ismail invită copiii să participe la ateliere de creație cu tematica zilei de 1 Decembrie. 

Atelierele vor fi organizate în perioada 29-30 noiembrie 2021, în colaborare cu cadrele didactice și copiii din comunitățile istorice, cu sprijinul Consulatului General al României la Odesa.
Creațiile copiilor vor fi prezentate într-un colaj de fotografii pe platformele de socializare, pe pagina de Facebook a CIR Ismail și pe pagina de internet a Consulatului General al României la Odessa.
„Toţi participanţii la Atelier vor primi diplome de participare și pachețele cadou. Vă invităm să vă alăturați la acest eveniment definitoriu al identității naționale”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CIR.
Acțiunea face parte din proiectul „Organizarea și funcționarea Centrului de Informare al României la Ismail – Ucraina” 2021, realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: