24 / 06 / 2021


Accident provocat de un șofer care a trecut pe culoarea roșie a semaforului

* un accident rutier s-a produs duminică, la intersecția Calrea Călărașilor cu strada Mihai Bravu, vinovat fiind un șofer prea…

De redactia , in Actualitate , at 28/02/2021

* un accident rutier s-a produs duminică, la intersecția Calrea Călărașilor cu strada Mihai Bravu, vinovat fiind un șofer prea grăbit * brăileanul consumase și alcool, în urma accidentului o persoană ajungând la spital

Accident produs din cauza unui șofer care nu a respectat culoarea roșie a semaforului.  Duminică, în jurul orei 13:00, un brăilean de 37 de ani conducea un vehicul pe Calea Călărașilor, dinspre strada Griviței către Barieră. Potrivit polițiștilor, la intersecție cu strada Mihai Bravu, șoferul a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric, moment în care a fost acroșat de un vehicul care circula pe strada Mihai Bravu.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre pasageri, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că braileanul de 37 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0,38 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: