21 / 09 / 2021


ACCIDENT GRAV! Un șofer a MURIT după ce s-a IZBIT de un alt autoturism – NewsAr.ro

Un accident rutier cu sfârșit tragic a avut loc miercuri seara, pe drumul european dintre localitățile Garoafa și Focșani. Un…

De redactia , in Actualitate , at 28/08/2020

Un accident rutier cu sfârșit tragic a avut loc miercuri seara, pe drumul european dintre localitățile Garoafa și Focșani.
Un șofer care circula pe E85 a vrut să efectueze o manevră de întoarcere, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care venea din aceiași direcție de mers.
În urma impactului violent a rezultat decesul bărbatului care a provocat accidentul și rănirea unui pasager din cealaltă mașină implicată.
„Conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa către municipiul Bacău, pe banda de lângă marginea părții carosabile, a efectuat manevră de întoarcere, moment în care a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar pe același sens de mers. Din păcate, a rezultat decesul conducătorului auto care a efectuat manevră de întoarcere și rănirea unui pasager din cel de-al doilea autoturism. Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat alcoolscop, rezultat negativ“, informează IPJ Vrancea.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: