21 / 10 / 2021


Accident grav în Bihor: Șofer din Oradea, în stop cardio-respirator, după ce a ieşit cu maşina în decor şi a căzut într-un pârâu (FOTO)

Un orădean în vârstă de 41 ani din Oradea a ajuns la spital în stare foarte gravă, miercuri, în urma…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 07/01/2021

Un orădean în vârstă de 41 ani din Oradea a ajuns la spital în stare foarte gravă, miercuri, în urma unui accident rutier produs în localitatea Vârciorog, pe drumul judeţean 767. Aflat la volanul maşinii, bărbatul a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în decor şi s-a răsturnat în albia unui pârâu de la o înălţime de aproximativ 3 metri. Victima a intrat în stop cardio-respirator fiind resuscitată în prezent de medici.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 8, după ce şoferul „nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi la configuraţia drumului, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia unui pârâu, pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare”, se precizează în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

La locul evenimentului au fost mobilizate, în scurt timp, echipaje de pompieri militari (din care unul de paramedici) din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi cu ambulanţă, precum şi echipajul medical cu un elicopter SMURD.

Şoferul, încarcerat

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, la faţa locului, pompierii militari au coborât în albia pârâului în care adâncimea apei era de aproximativ un metru şi, folosind echipamentele şi accesoriile specifice, au descarcerat şoferul rămas captiv în autovehiculul răsturnat, l-au adus la mal unde au început manevrele de resuscitare, bărbatul aflându-se în stop cardio-respirator.

„Victima, care se afla şi în stare de hipotermie severă, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, manevrele de resuscitare a acesteia fiind continuate în ambulanţă, pe parcursul întregului drum,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: